dimecres, 26 de març del 2008

La Tortuga Ballaruga


La Susana Ezquerra acaba de pasar-me la primera imatge de la Tortuga Ballaruga. Un projecte eco-infantil que ja fa uns mesos tenim entre mans. Estic acabant de pul·lir la primera aventura d'aquesta tortuga i després la farem volar al planeta Verdial o allà on ens porti la imaginació. 

La Tortuga Ballaruga, amb permís del Pol, fill de la Susana i inspirador del personatge, és una tortuga molt especial. Ja ho diu el principi del conte: "De closques hi ha de moltes menes, però la de la nostra tortuga, a més de dura és un iman d'aventures, per això no és gens extrany que li diguin Ballaruga". 

Viatges arreu del món, al centre de la terra, al fons del mar o als confins de l'univers portaran a la Ballaruga a viure mil·lers d'aventures, per tal de trobar la millor manera de fer d'aquest planeta nostre una llar més confortable. La Susana, el Pol i una servidora, us convidem a acompanyar-la si teniu prou esma, perquè encara que diuen que les tortugues són molt lentes a la Ballaruga li sobra energia i no és fàcil de seguir. 

Encara no us puc mostrar el conte sencer, però com que segur que teniu algun llibre entre mans, com sempre:

Bona lectura!


2 comentaris:

Dani Ras ha dit...

Hola Noemí;

En primer lloc volia agraïr-te el teu comentari al meu Blog explicant la teva desafortunada experiència amb la gent de Pluspress Media. Certament m'ha donat ales per no desistir en el meu intent de recuperar allò que és meu. Si vols em pots escriure al mail personal: arma_x@hotmail.com i compartim experiències.
En segón lloc volia mostrar-te el meu interés pel teu Blog i pels contes que escrius. També dibuixes? Bé, si mai necessites un il·lustrador per algún conte pots comptar amb mi, m'agrada molt la il·lustració infantil.

Una salutació!

nocola_mireia ha dit...

Hola Noe!
ens agradaria posar-nos en contacte amb tu, ja que també estem afectats per aquesta empresa. Si ens poguessis donar un mail de contacte o telèfon per poder parlar-ne t'ho agraïriem.

El meu mail es nocola_mireia@lycos.es per a que et puguis posar en contacte,

Salut!