dimecres, 12 de març del 2008

Hi havia una vegada... un curs

Penúltima classe del curs de teoria i pràctica del conte infantil a l'Ateneu de Barcelona. "Todo lo bueno se acaba", que diuen. Ja m'he inscrit a la segona part, però aquesta ha estat inoblidable. He aprés moltes coses. Moltíssimes. Però per sobre de tot he trobat un espai on escriure, el temps per dedicar-m'hi. Se m'ha obert la porta que feia molt que tenia tancada, tot i que de quan en quan hi feia un cop d'ull pel forat del pany.

Vull donar les gràcies a la Marta Luna. Pel seu entusiasme contagiós. Per la seva mirada crítica i clarivident. Per trencar tòpics, fer-nos gaudir i per fer-nos aprendre. Per presentar-me a Rodari a qui no coneixia i que està resultant inspirador. Per donar-me la clau de la porta de la que parlava. La porta a una cambra pròpia.

També una forta abraçada molt forta a la Berta, la Mª José, la Martina, la Mercé, la Tona, la Mireia, el Luc, la Paloma, L'Antoni, l'Eva i la Mª Àngels. En fi, a tots els companys d'aquest curs, que m'han donat moltes versions d'una mateixa cosa: com s'estima un conte. Per això, us desitjo a tots, que sigueu molt feliços i que menjeu molts anissos! Fins aviat i...

Bona lectura (i escriptura)!