dilluns, 7 d’abril del 2008

PrimaveraDiu la llegenda que la deesa Persefone, reina de l'inframon, tornava al costat de la seva mare Demeter, deesa de la terra i de l'agricultura, pels volts de març. La terra reverdia amb la trobada de les dues deeses. Arribava amb elles la Primavera. 
Amb la primavera arriba també el curs Teoria i pràctica del conte infantil II a l'Ateneu. Noves espectatives, nous reptes i esperem, nous fruits literaris. Mentre, segueixo amb la novel·la que, de moment, no té nom però que agafa forma. 

Tot i que no hi ha recomenació no vull acabar sense desitjar-vos:

Bona lectura!


*Les flors que guarneixen el post d'avui són una creació de la Mònica, que és una artista floral excepcional. Però sobre tot, són un regal del Xavi que m'ha fet el regal més gran que es pot fer (i no sónles flors). Sense ell aquest bosc no hauria crescut mai i els meus contes haurien viscut a l'Hades per sempre en companyia de la deesa Persefone.

1 comentari:

paloma ha dit...

Hola Noemí! qué bueno que tienes blog y que empezaste el segundo curso, ahora que leo que ya empezaron me dan ganas de estar en el. Muy lindas las flores por cierto.
Nos vemos mañana y gracias por escribirme.
un besito