divendres, 9 de maig del 2008

Pétala



Ja el tinc! El vaig comprar fa dos dies a una llibreria que han obert al carrer Aragó. En un proper post us en donaré més detalls de la llibreria. Avui, toca parlar de la "Pétala".

Aquest colom tan bonic és creació del Luciano Lozano, un company del curs de contes que fa unes ilustracions fantàstiques. La idea és tota seva, però el Pep Bruno li ha donat una cop de mà amb els textos. Fa molta il·lusió veure com la gent se'n surt amb les seves creacions i veu recompensat l'esforç a les llibreries. 

La història de la Pétala, és una història lluminosa, plena de color que porta a aquest intrèpid colom a plantar cara a un drac espectacular. No us el perdeu, el drac. És molt divertit i realment esgarrifós. A mi em recorda una mica als monstres del Maurice Sendak, els que juguen amb el Max "Allà on viuen els monstres".

No us voldria avançar el final, però tan de bo existís la Pétala i aconseguís fer el que aconsegueix fer en el conte del Luciano. Els pagesos, els jardiners i, de fet, tots plegats, estariem molt més tranquils aquests estiu. I, no menys important, els polítics no s'omplirien la boca amb transvassaments.

Bé, només em resta dir que correu a comprar-lo a les llibreries, és de l'editorial OQO i us garanteixo que és una:

Bona lectura! 




1 comentari:

Luc ha dit...

jeje, moltes gràcies pel post :)

Petons

Luc